15 Temmuz 2014 Salı

ECURE PARFUME

Merhaba arkadaşlar,Ecure'nin bu parfümü çok güzel.Bunu A101'den almıştım,yani tüm A101lerde bulabilirsiniz bu parfümü.Bu parfümün numaralarına göre kokularıda değişiyor benimki aşırı derecede şeker kokuyor ben şeker kokusunu zaten çok severim çok olmasada yine kalıcı bir kokusu var.Fiyatı 2TL. Benimkinin numarası W64,şeker kokusunu sevenler bence benimki tam size göree :)))

CECİLE DEODORANT

Merhaba arkadaşlar, Cecile'nin bu deodorandı çok güzel ben çok beğendim.Kokusu ayrı güzel,fiyatını bilmiyorum çünkü bana hediye gelmişti bu deodorant.Kalıcı bir kokuya sahip,üstünde kıyafetlerinize sıkmayınız yazıyor fakat ben sıktım herhangi birşey olmadı.Bu deodorandı almanızı öneririm memnun kalıp kalmamanız size bağlı fakat ben çok beğendimm.. :)

SELİN PEMBE GREYFURT VE NAR KOKULU KOLONYA


Selin'in bu kolonyası çok güzel,benim aldığımın kokusu pembe greyfurt ve nar.Bunun limon kokulusuda vardı fakat limon kokulu olan çok kötüydü.Daha doğrusu ben hiç beğenmedim o kokuyu.Bu kolonyanın fiyatı 1TL.Tüm marketlerde bulabilirsiniz ben A101'den aldım.Bu kolonya minik olduğu için cebinize veya çantanıza  koyarak rahatlıkla kullanabilirsiniz... :)

AVON/COLOR TREND LİP BALM

Avon Color Trend'in bu lip balmını ben çok ama çooook beğendim.Fiyatı 8.90 TL.Hala katologda var.Benim aldığım lip balmın rengi pink pucker,çok tatlı bir rengi var.Dudağınızı nemlendirmeside çok güzel alıp bir denemenizi tavsiye ederim,umarım sizde beğenirsiniz. :) 

NIVEA CREME

Nıvea'nın bu kremini çok beğendim.Tüm marketlerde bulabilirsiniz.Ben bu kremi 2TL'ye aldım.Kokusu da çok güzel,fiyatı da çok uygun bence.Bu kremi minik olduğu için çantanıza veya cebinize koyabilirsiniz.Nemlendirmeside gayet güzel....  :)